Скандальна і епатажна українська співачка, "королева" шоу-бізнесу, голосиста Оля Полякова дала відверте інтерв'ю, в якому засудила артистів, що підтримують путінський режим і війну в Україні.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Оля Полякова висловилася про колег, які не називають росію агресором Як менша донька @polyakovamusic передчувала, що буде війна? Де зірка зараз? Що думає про мовчазних зірок, які бояться сказати правду? Подробиці на YouTube за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний відеоролик за участю Олі Полякової.

Важливо помітити, що українські юзери повністю підтримали Олю Полякову і її зухвалі слова. Однак знайшлися і користувачі з росії, які почали захищати своїх "воїнів", яких нібито садять у в'язниці, за те, що вони відмовляються йти в Україну з війною.

Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Олічка, ти найкраща! Ти одна з нас!", "Це правда, ДІРКИ російського шоу-біза..", "Оля браво!!!!!!!!", "Українець Мачете ((((
теж за "мирний мир" Ні слова про засудження агресора ! Та підтримку Украінців ! (Слабак ..", "А ви знаєте що хто відмовляється воювати у нас, садять на 15 років!Пацанів по 20 років у кого рідня в Україні садять на 15 років,але це краще..чим померти хлопчикам..такі є в Росії!", "Про Гагаріну згодна на 100%, нас вбивали, а ця тварюка співала на концерті...в голові не вкладається, просто дно.....Оля, вам дякую ....", "Оля, просто правду сказала, аплодую стоячи...всі хто підтримує і мовчить всі будуть горіти в пеклі!", "Оля респект", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до українців.