У Луцьку ще одного звання "Почесний громадянин міста" позбавили зрадника спортсмена, який промовчав про війну в Україні та продовжує працювати на агресора, Анатолія Тимощука на його день народження.

Депутати міськради Луцьку забрали ще один титул у Анатолія Тимощука, тепер він не "Почесний громадянин міста Луцьк". Рішення було прийняте на засіданні 30 березня, за це проголосувало 35 депутатів.

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

У повідомленні міськради йдеться, що під час війни, Анатолій Тимощук мовчить та не робить заяв з приводу війни. Це яскраво говорить про його позицію. Крім того він не зупинив свою співпрацю з футбольним клубом рф. Тобто свідомо продовжує працювати на окупантів та дискредитує звання, присуджене йому - "Почесний громадянин міста Луцька".

Тимощук раніше виступав за збірну України по футболу, а тепер працює асистентом головного тренера фінансованого "Газпропом" футбольного клубу росії "Зеніт" з Санкт-Петербурга. 30 березня футболісту виповнилося 43 роки.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

Він замовчує факт війни росії проти України, за це був офіційно позбавлений усіх нагород та премій в Україні. Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу позбавив колишнього гравця національної збірної Анатолія Тимощука усіх спортивних титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу довічно.

Нагадаємо, раніше російські пропагандисти "підсунули" Олександра Зінченка полку "Азов".

Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 років тому, вперше, фанати харківського "Металіста" заспівали відому на весь світ кричалку про путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Ектор Хіменес-Браво потужними словами розповів про найсильнішу зброю України.