Польські фанати вирішили на весь світ "прославити" росію, яка напала на Україну та проводить загарбницьку війну.

У вівторок 29 березня поляки зі шведами зіграли фінальний матч європейської кваліфікації перед чемпіонатом світу-2022 з футболу в Катарі. Збірна Польщі здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:0. Завдяки голам Левандовскі і Зеліньскі поляки виграли. Гра проходила на польському Слезькому стадіоні біля Катовіце.

Перед стартом матчу польські вболівальники почали скандувати: "Ruska Kurwa! Ole-Ole-Olа!" ("Росія шльондра"). Таким чином, фанати висловилися, нагадавши про війну, яку розв'язала росія в Україні, та знеславили країну агресора на весь світ.

Це гасло фанати неодноразово скандували протягом усього поєдинку проти шведів. Їх було чітко чутні навіть дивлячись на зустріч через телетрансляцію.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, капітан польської команди, Роберт Левандовський, впродовж всього часу активної фази війни росії проти України, носить жовтоблакитну пов'язку, чим засвідчує свою позицію на увесь світ.

У 2014 році, фанати харківського "Металіста" заспівали кричалку "Путін х*йло". Вже впродовж 8 років вона незмінно присутня на матчах збірної України.

Нагадаємо, раніше 30 березня 2022 року виповнилося рівно 8 років, коли народилася відома на весь світ кричалка "Путін - х*йло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські пропагандисти розбурхалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі у Берліні.

Також "Знай.ua" писав, що російські пропагандисти "підсунули" Олександра Зінченка полку "Азов".