Знаменитий американський актор Брюс Вілліс завершує свою кар'єру через хворобу. У зірки діагностували афазію-розлад мови. Про це повідомила сім'я знаменитості в соціальній мережі instagram.

Брюс Вілліс йде з кінематографа через недугу. У нього діагностували афазію-розлад мови, що виникає після пошкодження мозку. Через нього уражаються мовні та когнітивні здібності.

Брюс Вілліс, фото: brucewillisbw, Instagram

"Ми всією сім'єю хотіли повідомити чудовим шанувальникам Брюса, що наш улюблений Брюс відчуває деякі проблеми зі здоров'ям, і нещодавно йому поставили афазію, яка впливає на його когнітивні здібності", — повідомила сім'я актора.

Відзначається, що рішення далося акторові дуже складно, адже Акторська кар'єра означає для нього дуже багато. Сім'я зірки подякувала всім шанувальникам за співчуття і підтримку. При цьому сам Брюс Вілліс свій відхід з кіно поки не прокоментував.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше Знай писав, "цим призом нагороджували дуже відомих зірок": українські режисери удостоїлися Міжнародної премії. Україна робить успіхи не тільки у війні з Росією, а й в інших напрямках.

Також ми писали, дружина Володимира Остапчука схопилася за ногу злодія, який тікає з вкраденим: "Смілива така". Христина Гірник згадала для українців історію, як вона знерухомила злочинця.

Нагадаємо, тріснув топік прямо там: у Емілі Ратаковскі "випала" легендарна груди на афтепаті. Емілі Ратаковскі показала себе у всій красі.