Популярний український артист, репер і продюсер Потап поділився публікацією в соціальній мережі. Він повідомив українцям про те, що його залякують.

Відповідний пост Потап розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Дорогі Шантажисти! У мене вам кілька пропозицій! Не зрозумійте приворотно, але! Раз вже ви шантажуєте мене і погрожуєте, спробуйте робити це не з російських номерів телефонів,друге якщо не вдається відправити з українського, то хоча б пишіть по українськи. Якщо не виходить ні те не інше, то прошу вас використовувати правильний прапор і символіку, у вашому випадку підійде російський прапор і фашистська свастика. І четверте, найголовніше, Вибачте але Вам доведеться почекати, по-перше я дуже зайнятий, як і всі мої друзі націоналісти, а таких більше 40 мільйонів тим, що ми боремося з вашими окупантами-фашистами,а по-друге вас дуже багато,не могли б ви самоорганізуватися і стати в чергу, Щиро дякую за розуміння! СЛАВА УКРАЇНІ!", - підписав публікацію відомий продюсер.

Численні юзери, які підписані на сторінку Потапа, не пройшли повз даної новини. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки.

Скрін, Instagram Потап

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

"Та налаштуйте так аби вам могли писати лише ваші контакти забагато честі "шантажистам"", "Слава Україні!!!", "слідом за кораблем Слава Україні", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост Потапа в Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до своїх фанатів.