Відомий український музикант Святослав Вакарчук записав нове відеозвернення до українців. Цього разу він відвідав Львів, де зупиняється багато біженців. Ролик він опублікував на своїй сторінці в instagram

"Привіт, я на пару днів заїхав до рідного Львова і ви знаєте перші враження, що дуже багато людей з усієї України, переселенців, біженців. Львів їх дуже гостинно зустрічає", - розповів він.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

На вулиці музикант зустрів жінку, яка приїхала з Маріуполя. Вона лікар з розбомбленої лікарні. Жінка зізналася, що дуже вдячна за те, як її прийняли львів'яни. Вона розповіла, що зараз Маріуполя фактично не існує.

"Місто, якого немає", - розповіла українка.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

"Маріуполь-Львів. Сьогодні це маршрут надії, життя, вдячності, підтримки і, на жаль, безмежного болю.
Вся наша любов і підтримка для жителів міста-героя Маріуполя! Слава захисникам Маріуполя!",- підписав відео Вакарчук.

Раніше Знай писав, Регіна Тодоренко постаріла від мовчання про війну в Україні: продовжує жити, виправдовуючи "слабкість".

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.