Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко (більш відомий, як Тарзан), який підтримує путіна і розв'язану ним війну проти України, вирішив звернутися до європейців, і до всіх, хто став на бік нашої країни.

Відео зі зверненням проросійського артиста на своїй сторінці в Instagram опублікував український шоумен і блогер Олексій Дурнєв, зазначивши: "термінове звернення капітана "голої дупи" до голодуючої Європи".

У своєму відео Тарзан вирішив поговорити про санкції, які ввели проти росії західні країни через розв'язану війну проти України. Він вважає, що від санкцій постраждають тільки європейські країни.

Скріншот допису

" Всім привіт. Хочеться просто запитати людей, що живуть в недружніх країнах. Як вам санкції ваші? Сильно хотіли ввести проти росії - ввели. Далі що? Будете голодувати, на бензин у вас божевільні ціни. Ви цього хотіли?",- зазначив він.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

На думку Сергія Глушка санкції проти росії, які ввели західні країни, позначаться тільки на них. Однак така заява ніяк не відповідає дійсності, адже в першу чергу буде завдано збитків економіці росії.

"Ви задайте керівництву своєму питання з приводу того, що у вас зараз відбувається з економікою. Хто в цьому винен? путін і росія?",- запитав Тарзан.

Нагадавши, окупанти при втечі з Бучі отруїли все печиво на фабриці: від солодкого краще відмовитися

Раніше Знай писав, пропагандист Соловйов шокований поразкою Росії під Києвом: "Я не знаю, чому"

Також Знай повідомляв, Ілля Ківа "загубився" в Москві, звинувачуючи Україну в тому, чого не зробила Росія: "навіть не розуміють"