Співачка Оля Цибульська, "киця" українського шоубізу, розмістила пост у своєму Instagram, де подякувала ЗСУ за те, що боронять українців, що люди можуть прокидатися зранку, і мати змогу продовжувати жити.

У своєму зверненні, Оля Цибульська подякувала усім хлопцям і дівчатам ЗСУ за те, що цивільні українці прокинулися.

Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Я пишаюся вашою сміливістю, вашою силою, кожного разу, коли мене накриває паніка і страх, я думаю — а як ви? Як ви міцно стоїте, як ви боретеся за Україну, як ви боретеся за кожного з нас. Мене переповнює радість, любов і гордість, за те, що я живу з вами в одній країні, і дихаю одним повітрям. Бережіть себе, будь ласка, ми вас всіх дуже чекаємо, дуже вами пишаємося, дуже вас любимо і Хай Береже вас Бог. Обіймаю і цьомаю", - сказала співачка.

На звернення Олі відгукнулися підписники співачки, та подякували за чудові слова для захисників, а самі захисники, за те, що дівчина згадала про них та присвятила їй окремий пост:

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Приєднуюся до кожного Вашого слова Хай Бог береже наших великих Воїнів і всіх нас Слава Україні!", "Молодчинка, дуже гарний пост для наших чудових захисників України", "Дякую захисникам і всім зіркам які лишились в Україні і допомагають воїнам", "Дякуємо Вам Оля! Ваша підтримка це найкращий Допінг для нас , Цьомаю Цьомаю )) Все буде Україна", - відгукнулися шанувальники.

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Вадим Бжезинський на прізвисько Пава, порадував шанувальників яскравим роликом після повернення Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кличко розповів і заплакав про 7-річного хлопчика на київському вокзалі.

Також "Знай.ua" писав, що Ніна Матвієнко передбачила українцям близьку перемогу.