Відомий артист з Португалії, який у 2017 році виграв у Києві Євробачення, висловився про любов до українського народу, а також про їхню свободу.

Сальвадор Зібрав спеціально для українського видання Vogue написав любовний лист Україні. Він досить часто приїжджав сюди з концертами, і не вірить, що війна можлива в 21 столітті.

Його історія з Україною почалася ще в 2017 році, коли Сальвадор Собрал приїхав представляти свою країну на Євробаченні.

"Чесно кажучи, тоді я був дуже хворий, я не міг багато гуляти вулицями Києва, тому пересувався на машині і не міг відвідати ті чи інші місця. Місто було досить кольоровим, що нагадало мені про моєму рідному Лісабоні, будівлі якого так відрізняються безліччю різних кольорів" - згадує португальський артист.

Люди тоді були щасливими, радісними, але при цьому пам'ятали про події 2014 року. Ця трагедія у них в серці назавжди, як зазначає Сальвадор Собрал.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Після перемоги на Євробаченні він отримав дуже багато привітань саме від українців. Ця країна змінила його кар'єру раз і назавжди, і життя в цілому. У той момент, 5 років тому він відчув, що Україна розділила з ним радість цієї перемоги.

Коли він зробив пересадку серця, повернувся знову в Україну з концертом, де заспівав разом з Джамалою. Минулого року також був тур містами України, який назавжди залишиться в пам'яті артиста.

"Я побачив різну Україну. Її степи, ліси та її міста. Я побачив її ночі, світанки і дні. З нами була одна з найпрекрасніших супровідниць, протягом усього туру показувала нам чарівні місця вашої рідної країни – Катя Головецька, яку я досі люблю дуже сильно, яка залишається прекрасним другом і донині. Ми їли смачну їжу, багато сміялися і нарешті-гуляли " - продовжив Сальвадор Собрал.

Зараз він чекає моменту, коли можна буде знову повернутися в Україну, яка стане ще вільнішою, і ще щасливішою. На думку артиста наш народ не зламають труднощі.

"Моє серце разом з українцями. Слава Україні!".

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A на італійському стадіоні виконала легендарну пісню Джона Леннона: неможливо стримати емоцій

Раніше повідомлялося, що Польща, Естонія, Латвія і Литва повністю закриють кордони з Росією і Білоруссю

Також, рашистські окупанти закатували відомого спортсмена, який міг стати чемпіоном