Відома українська блогерка, переможниця проекту "Холостяк" Ганна Богдан розповіла про передмістя Києва. Які спогади її пов'язують з цими містами.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висвітлює тему війни, а також висловлюється з цього приводу.

Кілька днів тому вона, як і всі українці була ошелешена опублікованими кадрами з передмістя Києва. Це колись красиві, сімейні міста, де панувало життя.

Саму Ганну Богдан також багато пов'язує і з Бучею, і Ворзелем, і Ірпенем. Саме про це вона вирішила розповісти всьому світу.

"Раніше ці містечка викликали у мене дуже хороші почуття, тому що там були випробувані щасливі моменти мої і моєї сім'ї. В Ірпені присягала моя сестра, і це були почуття щастя і гордості. У Ворзель ми приїжджали до неї в гості на шашлики і насолоджувалися неймовірними серпневими вечорами, а в Бучі прогулювалися по дуже хорошому "Центральному парку", де панувала атмосфера дитячих посмішок і щебет птахів" - згадує дівчина.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Анна Богдан. Фото: Instagram

Зараз, всі ці хороші емоції, що були там пережиті, глушить неймовірний біль, ненависть і злість.

Сестра з чоловіком виїжджали з цього пекла вже після початку війни, і був неймовірний страх за них. Як показали кадри, не дарма. Як тільки вона дізналася, що вони на більш менш безпечній території, то від серця відлягло.

І це тільки мала частина, адже багато українських міст зараз продовжують переживати цей жах. У зв'язку з цим дівчина звернулася до росіян:

Анна Богдан, фото: Instagram

"Я пишаюся, що я росіянин" - кажуть вони! Ви пишаєтеся вашою армією, ви пишаєтеся вашим президентом. Ви пишаєтеся, що прийшли на чужу землю вбивати дітей, жінок, простих українців. Пишайтеся, що ваші чоловіки, сини, чоловіки, батьки гвалтують українських жінок і дітей, дітей!!!!!!!!! Радієте, що ваша армія рівняє з землею наші міста! Дійсно, вам є чим пишатися! Нація без цінностей, без жалю і без розуму.
А якщо, ви думаєте, що події в цих містах - це фейк, то приїжджайте в ці прекрасні місця, я особисто проведу вам екскурсію", - продовжила Ганна Богдан.

Нагадаємо, що Російські звірства в Бучі довели фотографії з супутника: тіла загиблих лежали як мінімум з 19 березня

Раніше повідомлялося, що в Європарламенті звинуватили РФ у геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН

Також, 64-річний Алек Болдуін, який убив українку Галину Хатчінс, стане батьком у 8 разів