У соціальній мережі розмістили дуже кумедний знімок за участю знаменитих американських акторів. Зірка Гаррі Поттера Деніел Редкліфф потрапив в центр подій і був висміяний в соціальній мережі на тлі Сандри Буллок і Ченнінга Татума.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «зірки Шоу бізнесу»

Всім фанатом голлівудських зірок відомо, що цього року виходить довгоочікуваний фільм під назвою «Загублене місто». У цьому культовому фільмі буде дуже багато зірок: Сандра Буллок, Ченнінг Татум, Деніел Редкліфф і навіть легендарний Бред Пітт.

"Деніел Редкліфф виглядає, як школяр (навіть по зростанню), на тлі Сандри Буллок і Ченнінга Татума на Лондонській прем'єрі «загубленого міста» зірки Шоу бізнесу", - підписаний пост в соціальній мережі.

Дивлячись на цей знімок не можна утримати посмішки, так як Деніела Редкліффа можна прийняти за сина Сандри Буллок і Ченнінга Татума. На тлі досить великого Ченнінга Татума і Сандри Буллок на високих підборах, маленький актор Деніел Редкліфф виглядає досить забавно.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Крім цього, варто згадати, що зірка американських фільмів Сандра Буллок вже далеко не юна дівчинка, їй 57 років. У своєму віці вона виглядає просто чудово.

Дуже багато людей по всьому світу чекають прем'єру "Загубленого міста", щоб побачити своїх улюблених кумирів за справою.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали Надю Дорофєєву з новим кавалером.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як змінилися зірки шоу-бізнесу під час війни в Україні.