Американський режисер «Трансформерів» та «Армагеддону» Майкл Бей підтримав Україну у війні проти росії. Про це стало відомо з його інтерв’ю виданню Variety.

Коли режисера запитали, що він думає стосовно ляпаса актора Вілла Сміта на церемонії «Оскар-2022» коміку Крісу Року, той відповів, що в світі зараз є важливіші проблеми.

За його словами, в той час, як точиться кровопролитна війна росії проти України, і гинуть невинні люди, говорити про зясування стосунків між двома кіноакторами – неетично і неправильно в принципі.

Фото: Майкл Бей, molbuk.ua

«Перш за все, неправильно з цього починати. Мені байдуже. Голлівуд стає дуже самозаглибленим. Прямо зараз в Україні підривають дітей. Ось про що ми маємо говорити. Тому мені реально все одно», - зізнався журналістам Майкл Бей.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Вілл Сміт, фото: скріншот

Разом із тим він здивований реакцією Віла Сміта, адже раніше не помічав за ним такої агресивної поведінки. Режисер зазначає, що на знімальному майданчику той зазвичай поводиться дуже стримано і чемно.

"Я подумав, що це підлаштовано, оскільки побачив його усмішку. Я був на знімальному майданчику, коли Вілл жартував із людьми. Це був ляпас – не удар. Він дуже гарний у бою, він навчений цьому", – наголосив Бей.

Нагадаємо, раніше Джим Керрі заявив про завершення акторської кар'єри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джим Керрі різко висловився про зухвалий вчинок Уїлла Сміта на "Оскарі"

Також, Валерій Меладзе, який просив зупинити війну, не відмовився від вечірок: 50 тисяч гонорару і бізнес-клас. Співак на відміну від свого брата та Вєри Брежнєвої продовжує розважати рашистів відмовчуючись про війну в Україні.