Всім добре український радіоведучий, шоумен, ведучий програми "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч поділився відеороликом у соціальній мережі. Він показав, як Володимир Зеленський приїхав у Бучу після звільнення від окупантів.

Відповідний пост Анатолій Анатоліч розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Я за тебе не голосував у першому турі, але зараз життя бля*ь готов віддать. Ти єдиний хто зміг об'єднить людей Такого президента, як ти, не було і не буде. Вова, *баш їх, бля*ь. Вова, *баш їх, а ми тобі будем помогать" , - підписав публікацію український телеведучий.

Важливо нагадати про те, що Анатолій Анатоліч виїхав з України ще наприкінці минулого місяця.

Українська публіка не пропустила повз вуха цю публікацію і почала писати свої відгуки.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

"А я вагітна‼ бігала, просила голосу за Володимира Зеленського, щоб мала голос проголосувати, так як була не прописана в місті, де голосувала. При чому обидва тури. І в мене не було ні грама думки що він не той ПРЕЗИДЕНТ. ВСЯ МОЯ батьківщина ГОЛОСУВАЛА за ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО Бо він справжній президент України", "наш найкращий. Який народ такий і президент", "А я голосувала - і горжуся цим !!!", "Тю. Дивний Ви, Анатоліч. Невже відразу не можна було зрозуміти з самого початку, що він стане героєм? Творчі люди завжди нестандартно мислять", "Ми всі пишаємося своєю нацією, президентом, ЗСУ, ТерО, волонтерами!", "Дякуємо такій людині і президенту! Дякуємо такому мужньому народу все буде Україна", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Анатолія Анатоліча в Instagram

Коментарі на пост Анатолія Анатоліча в Instagram

Коментарі на пост Анатолія Анатоліча в Instagram