Відома українська телеведуча телеканалу "Україна" Лілія Ребрик захопила яскравим виконанням народної пісні "Ой у лузі червона калина" разом зі своїми дочками. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Лілія Ребрик захопила шикарним виконанням пісні "Ой у лузі червона калина", яка стала вже своєрідним гімном українського протистояння російським окупантам. Разом з нею заспівали і дві її дочки.

Лілія Ребрик, скріншот з відео

Телеведуча зазначила, що цей складний час тільки діти мотивують її посміхатися і надихають заспівати. Вона зізналася, що через війну не може жити звичайним життям, наприклад, послухати музику або подивитися фільм. Втім, вона зазначила, що вірить у швидку перемогу України.

"Сьогодні, кажуть, Благовіщення 🙏 ... так хочеться хороших новин…
А Хороші новини завжди поруч - це діти, які мотивують посміхатися, незважаючи на все (хоча іноді здається, що це неможливо), які можуть і заспівати тебе надихнути (хоча музику теж не можу слухати останнім часом ні в машині, ніде...). І кіно дивитися не можу... А казки дітям розповідаю. І вірю разом з ними... І мрію... І планую... А значить, життя триває... І перемога скоро! І світ... треба трохи почекати... і ми нашу славну Україну розвеселимо!!!",- написала співачка.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Раніше Знай писав, переможниця "Євробачення" Руслана пробралася в Бородянку з однією метою: "Зустріла наших".

Також ми писали, слідом за Дорофєєвою і Кацуріним: онук легендарного Богдана Ступки розійшовся з дружиною.

Нагадаємо, Стас Боклан зізнався, чому не намагався достукатися до російських колег: "Місце де була совість, заросло хріном".