Відома блогерка і танцівниця під ніком m.a.m.a.s.i.t.a показала, що російські окупанти зробили з її будинком.

Жахливі кадри блогерка показала в соцмережі Instagram в розділі stories.

Блогерка через війну була змушена покинути свій рідний дім. Однак, після того, як ЗСУ повністю звільнили Київську область від окупантів вона вирішила повернутися назад.

Скріншот stories

Дівчина показала свій будинок в Гостомелі, в якому жили російські окупанти. Після свого відходу вони винесли всі цінні речі, розбили скло і зробили справжній безлад в будинку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скріншот stories

"Вечірка була хороша, а хто прибирати буде? Орки жили, пиячили, гадили, перерили всі труси і речі. Дивилися наші фотки, і розкидали по будинку...Але я вдячна, що наш будинок вистояв! Сльози на очах, коли бачу, що сталося з будинками наших сусідів", — розповіла блогерка m.a.m.a.s.i.t.a.

Скріншот stories

Скріншот stories

У себе в stories кадрами зруйнованого будинку m.a.m.a.s.i.t.a поділилася і переможниця шоу "Холостяк" і молода мама Даша Квіткова. Вона намагалася, хоч якось її підтримати, тому вирішила показати, що творять російські солдати.

Скріншот stories Даші Квіткової

"Всі ви знаєте Машу і її танці, а ось що зробили орки з її будинком", — зазначила Даша Квіткова.

Нагадавши, "сумніви в адекватності": "Холостячка" Ксенія Мішина втратила контроль і жорстко рубанула по нарікаючим українкам

Раніше Знай писав, Тетяна Песик з" жіночого кварталу "показала" тест на москаля", працює безвідмовно: "Ноутбук чи плита?"

Також Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала, як Росія сама себе "змила в унітаз": "брехливі недолюди"