Прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар поділилася позитивним постом про результати міжнародного конкурсу з танців. Відповідні дані вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Вона зазначила, що ще зовсім недавно найбільшою проблемою українцям задавалася пандемія коронавірусу.

«Ще 50 днів тому найстрашнішою проблемою нам здавалась пандемія. А зараз ми мріємо про те, щоб для кожного настало завтра. Та попри все, ми продовжуємо працювати задля майбутнього наших дітей. Наразі багато наших дітей навчаються у різних куточках світу та чекають повернення у рідні стіни коледжу. Перед початком війни, ми зайняли призові місця у міжнародному конкурсі @tanzolymp оффлайн у Берліні та чекали результатів онлайн-перегляду. І нарешті, ми можемо розповісти про досягнення наших учнів та висловити подяку педагогам», - поділилася балерина.

«Промайнула думка, що пітін, Лебедине озеро, мрії такі мрї», «Дякую за вашу роботу, ви достойні цієї посади, як ніхто. Нехай кожен прагне наблизитись до такого рівня, як ви і бути достойним своєї посади, а не так, як більшість наших політиків, які ще задовго до війни повтікали, як щурі і виїхали з повними кишеня чужих (людських) грошей», - пишуть у коментарях українці.

Катерина Кухар

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, Катерина Кухар показала, як тварини підтримують ЗСУ, не боячись пострілів: "Кіт Арестовича".

Нагадаємо, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.