Популярна українська співачка, дружина Потапа Настя Каменських поділилася несамовитими кадрами в соціальній мережі. Вона показала наслідки бомбардування одного з українських вокзалів окупантами.

Відповідний пост Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Вокзал у Краматорську. Сьогодні вранці в очікуванні евакуації там перебували тисячі мирних людей. Сім'ї, діти, літні. І сьогодні вранці окупанти зробили ракетний удар по цих невинних людей, сотні поранених. 50 убитих. І це тільки те, що зафіксовано на зараз. Ці були мирні люди! Вони просто хотіли врятувати свої життя! Втекти від кошмарів "русского мира", який прийшов на нашу землю. Серед них були діти! Це злочин проти людства. Це страшне зло! Кожен день окупанти придумують нові і нові виправдання цій безглуздій війні і своїм звірствам проти нашого народу. Але цьому ніколи не буде ні вибачення, ні виправдання", - підписала публікацію українська співачка.

Настя Каменських має понад 5 мільйонів фоловерів у соціальній мережі. Те, що вона показує такі кадри, насправді - дуже важливо, так як на її підписані не тільки українці.

Настя Каменских. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Вже зрозуміло що їх мета саме мирні люди і діти. Геноцид їх мета", "Шановні українці, не реагуйте будь ласка на ботів чи на руську заслану шистьорку ! Не спускайтеся на їх інтелектуальний рівень!!! Просто не реагуйте, не витрачайте свій час на них!!! Вже і так достатньо годині та життів ми на них витратили!!!!", - пишуть відгуки фоловери артистки.

Коментарі на пост Насті Каменських в Instagram

Нагадавши, Стас Боклан розповів, чому не намагався звернеться до росіян.