Українська акторка театру та кіно Дар'я Баріхашвілі, яка стала відомою як виконавиця ролі Яніни у серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилася своїми роздумами щодо війни. На сторінці у Instagram за її життям та творчістю спостерігають понад 24 тисячі підписників.

Дівчина зазначила, що донедавна ми й не уявляли, наскільки щасливими насправді були.

«А які ж ми були щасливі! Останній рік, ще до війни, я навчалась бути щасливою кожну мить і бути вдячною за кожну хвилину свого життя! Та все ж, розтрачувала свою енергію на якісь,як я вже зараз розумію, НЕДОПРОБЛЕМИ", - пише дівчина.

Вона розповіла, що на початку війни її подруга змонтувала ролик з їхнього минулого життя, і це викликало в неї розпач та плач.

«Як я ридала і не могла заспокоїтись, бо я просто не розуміла, за що вони так з нами???!!! Що ми такого зробили???!!!! Ми ж просто хочемо бути ВІЛЬНИМИ!!!! Вони ж теж люди???!!!В них же теж є сім’ї?! Як вони можуть таке робити???!!! НІ,НІ,НІ - це не люди, це виродки з покрученими гнилими душами!!! Люди такого робити не можуть!!! І їм не має прощення!!!», - впевнена акторка.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Серіал "Моя улюблена Страшко", instagram.com/darya_barihashvili

Дар'я пригадала, що 22.02.2022 загадала бажання – про мир в Україні. І коли почалася війна, вона просто не розуміла, як таке може бути, адже всі хотіли одного.

«Але тепер я розумію, що в нас просто не було іншого вибору, щоб позбутися цього вікового Зла, що нависало над нами, намагаючись постійно придушити нашу ВОЛЮ! І, на превеликий жаль і жах, така ціна нашої Свободи і Звільнення!!!», - резюмувала акторка.

Нагадаємо, глядачам пообіцяли продовження серіалу "Моя улюблена Страшко": "З такими "подачками" й інтерес відпав".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яніна з "Моя улюблена Страшко" пустила українців у своє ліжко: один раз можна.

Також "Знай.ua" писав, Настя з "Моя улюблена Страшко" вразила несподіваною відвертістю: "Я піду".