Відома українська блогер, переможниця проєкту "Холостяк" і дружина телеведучого Микити Добриніна, Даша Квіткова звернула увагу на прощання володимира путіна з Володимиром Жириновським, який помер напередодні. Вона зазначила у своєму telegram-каналі, що російський президент дуже боїться з'являтися на публіці.

На прощанні з Володимиром Жириновським президент рф Володимир Путін знову привернув до себе увагу. Даша Квіткова зазначила, що глава Кремля панічно боїться виходити на публіку і припустила, що і цього разу він міг не бути присутнім на справжньому прощанні з одіозним політиком.

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

Так, Квіткова припустила, що путіна знову знімали на зеленому тлі або ж він прийшов до політика, коли там вже нікого не було. Також блогер зазначила, що декорації могли спорудити в бункері.

Скрін telegram

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

"Не знаю, різні ручки або освітлення, але одне відразу видно:
путлер п**ц як всіх боїться, тому вийшов зі свого бункера, коли точно вивели всіх, чомусь навіть прапор Росії зняли з труни.
Є кілька варіантів:
1. Або знову зеленка.
2. або інший день / час. Коли точно нікого вже не було.
І 3. Спробували спорудити таке ж в його бункері", - написала Квіткова.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, екстрасенс Людмила Хомутовська попередила Віталія Кіма про небезпеку, потрапив до списку: "Ракети будуть".