Валік Міхієнко, Андрій Лузан і Коля Зирянов поспілкувалися зі співачкою Jerry Heil і запитали у неї про стосунки з Володимиром Дантесом, який нещодавно заявив про розставання з Надею Дорофєєвою. Відео опублікував youtube-канал "Леви на джипі".

У Jerry Heil поцікавилися в яких стосунках вона з Володимиром Дантесом, який нещодавно розірвав стосунки з Надею Дорофєєвою.

Скрін, відео You tube Jerry Heil

"Хочемо запитати, чи правда, що зараз всі говорять, що Дантес, він вільний хлопець, але ми знаємо ти йому допомагала писати пісні і у вас дуже хороші відносини. Чи є якийсь особливий зв'язок з Вовою Дантесом?",- запитав стендап комік Коля Зирянов.

Jerry Heil ухилилася від прямої відповіді на поставлене запитання, але зізналася, що активно спілкується з мамою музиканта.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

скрін youtube

"Більш того, я з мамою його спілкуюся. Я просто подумала, ну з Вовою скільки я буду домовлятися, а так з мамою швиденько", - відповіла Jerry Heil.

"Шлях до серця Дантеса лежить через маму", - прокоментував відповідь співачки Валік Міхієнко.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даша Квіткова на прикладі дитячих мультфільмів знайшла істину, варто повчитися кожному: "Минуле часто болить".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас".