Відомий український спортсмен, а також колишній чоловік Марини Боржемської, В'ячеслав Узєлков розповів, як допомагає українським військовим, жертвуючи своїми нагородами.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно висловлюємо свою думку стосовно того, що відбувається зараз в країні.

У правій руці на фотографії у нього медаль з чемпіонату Європи, а от у лівій нагорода для наших бійців ЗСУ. Медаль повністю вся виконана з чистого срібла.

"І коли я дізнався, що треба срібло на такі ордени, для наших воїнів, не замислюючись віддав її на переплавку" - говорить В'ячеслав Узєлков.

Завоював він її під час чемпіонату Європи, який проходив тоді в місті Перм, і медаль багато значить для чоловіка, адже стільки зусиль було покладено заради цього.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Але, зараз його країна, наші люди, і військові ЗСУ потребують нашої допомоги, а це набагато важливіше цієї нагороди, яку він отримав в російському містечку.

Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова

"Я був радий, що частинка мене, буде в нагородах.пишу, щоб рашисти Тупі, змогли прочитати. Ми не крадемо, як ви, ми заробляємо і живемо......................................СЛАВА Україні, УКРАЇНА ПОНАД УСЕ" - підсумував свій пост В'ячеслав Узєлков. Те, на що він пішов - вище всяких похвал. Зробив добру справу, пожертвувавши при цьому спогадами.

Фото зі сторінки В'ячеслава Узелкова

Нагадаємо, що воїн ЗСУ за день знищив 90 одиниць ворожої техніки і став легендою: зумів відбити 4 потужні атаки росіян

Раніше повідомлялося, що хочуть зірвати поставки зброї Україні: глава МЗС Дмитро Кулеба розкрив план рф

Також, Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів