Популярний український актор і комік, голова "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не тільки успішний шоумен, а й щасливий батько. Чоловік може похвалитися двома талановитими дочками - Серафимою і Варварою.

Сам Євген має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей. За його старшою дочкою, яка пробує себе в якості співачки, спостерігають понад 45 тисяч шанувальників.

Цього разу дівчина опублікувала відео, в якому виконує пісню «Свічка пам'яті» Оксани Білозір на музику Мирослава Скорика.

Пісня про жертв Голодомору раптово отримала нове звучання в реаліях війни Росії проти України.

"...Вогником свіча повівала.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Показати ще

Мати дитинча сповивала,

Пісні гомоніла

Про гірку біду, недолю голу,

Про чужу орду криваво-чолу,

Бодай скам'яніла!",- співається в пісні.

"До мурашок...», "До сліз! Варя, ти молодець", "Молодчинка, дуже красиво", " Варя це неперевішено! До сліз", "Не знаю де шукати правди?", "Так проникливо, до мурашок", - пишуть в коментарях захоплені українці.

"Боже, як красиво!!! Просто офігенно!!!! Красуня і розумниця, до глибини душі", "Великокаліберні мурашки«, "Гарне виконання. Шкода що при таких обставинах", - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий перетворився на доктора Дулітла і "поспілкувався" з чотирилапим: "Переконання поглядом".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Євген Кошовий в річницю весілля подарував дружині головоломку, ніяких квітів: "Моя бестія..."

Також, Євген Кошовий з кварталу показав подорослішала дочка: "Просто модель".