Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка теж була змушена покинути свій будинок через війну, розв'язану Росією.

Для неї ці півтора місяці - це не тільки страх, паніка, вибухи і допомога ЗСУ, мирним жителям. Так вийшло, що її багаторічні відносини з Дантесом підійшли до кінця. А зараз вона поділилася архівною фотографією з якоюсь Лерой Бородіної (не плутати з російською телеведучою Ксенією Бородіною).

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

За її словами, знімок був зроблений ще 6 років тому - в 2016 році, в Амстердамі. Вона вирішила привітати подругу таким способом.

"Людина, яка сильно вплинула на моє життя. Лерочка, сьогодні твій День Народження і мені дуже хотілося бути поруч В твій день... я хочу привітати тебе і сказати чергове - я тебе дуже люблю. Лерусь, ти прекрасна .Такі люди, як ти роблять нашу Україну - стильніше, талановитіше і яскравіше. Ти наша гордість!🇺🇦❤", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Згодом вона додала, що вже хоче скоріше побачитися з Валерією вдома один у одного, ймовірно після війни.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"І я тебе люблю дуже! І дуже сумую. А ще - ти повинна знати, що Андрій передав мені з Києва твій подарунок з минулого дня народження. І сьогодні вранці - я сиділа щаслива і згадала тебе❤️ до зустрічі, моя любов", - пише Бородіна у відповідь на привітання.

Нагадаємо, дочка Євгена Кошового з кварталу зворушила чуттєвим виконанням пісні, відомої кожному українцю:" Про чужу орду кривавочолу..."

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Ткач поділилася болем тисяч українських дітей, донька в сльозах: "Ніколи не прощу!"

Знай.ua писав, В'ячеслав Узєлков пожертвував медалями заради бійців ЗСУ: "Не замислюючись віддав"