Брітні Спірс викликала чутки про те, що вона вийшла заміж за Сема Ашгарі на таємному весіллі після того, як вона назвала його «чоловіком» у своєму чарівному оголошенні про вагітність.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Брітні Спірс вагітна третьою дитиною.

40-річна мегазірка повідомила про це в своєму Instagram в понеділок, 11 Квітня, повідомивши світу, що вона чекає першу дитину від 28-річного партнера Сема Ашгарі.

Вона також спровокувала чутки про потенційне таємне весілля, назвавши свою другу половину своїм "чоловіком" після того, як вона проговорилася в пості.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Брітні Спірс

Брітні поділилася фотографією рожевого чайного сервізу, оточеного рожевими квітами гвоздики, що змусило користувачів задуматися, чи не носить вона дівчинку.

Співачка Toxic написала разом зі своїм захоплюючим постом: "Я так сильно схудла, щоб відправитися в подорож на Мауї, тільки щоб знову набрати вагу. Я подумала: "Боже ... що сталося з моїм шлунком???"

Вона додала: "Мій чоловік сказав: "Ні, ти вагітна від їжі, дурна!!! Отже, я зробила тест на вагітність ... і, ну ... у мене буде дитина..."

У зворушливому пості Брітні підкреслює табу на обговорення психічного здоров'я під час вагітності, через 15 років після народження другого сина.

Сем зробив пропозицію Брітні у вересні минулого року, після знайомства з 2016 року на зйомках її музичного кліпу Slumber Party.

Також давня подруга Періс Хілтон прокоментувала: "Вітаю, сестричка!! Я так рада за тебе!! Люблю вас!!!"