Відома українська співачка Юлія Саніна і фронтвумен групи THE HARDKISS презентувала нову пісню, в яку вона виплеснула все, що їй довелося відчути через російське вторгнення. Уривок з пісні зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Юлія Саніна представила нову пісню "Як ти?". Вона зізналася, що через події в країні вона місяць не наважувалася сісти писати. Однак вона все ж зважилася виплеснути свої емоції за допомогою пісні. Виконавиця зазначила, що на цьому не зупиниться і в майбутньому українці зможуть почути нові пісні, присвячені протистоянню російським загарбникам.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

"Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше випробувати ці емоції, потрібно вигукувати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію... а поки - "Як ти?"",- розповіла співачка.

Юлія Саніна підкреслила, що всі кошти отримані від прослуховувань пісні будуть спрямовані на допомогу українцям.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Слухайте" як ти?"на всіх стрімінгових платформах. Кошти від прослуховувань пісні підуть на гуманітарні потреби, викликані військовим вторгненням Росії на територію України", - додала співачка.

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"