Відома українська телеведуча, письменниця, журналістка Оля Фреймут виїхала з України через російське вторгнення. З цього приводу вона написала емоційний "лист до себе в еміграції", який опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Через російське вторгнення багато українців були змушені покинути свої будинки і емігрувати в інші країни. У число таких увійшла і телеведуча Оля Фреймут, яка вилила душу, написавши "лист до себе в еміграції".

Оля Фреймут, фото: Instagram

Телеведуча зазначила, що навіть в іншій країні дуже важливо не забувати звідки ти. Зараз вона знаходиться в Лондоні, але судячи, за написаними словами, дуже сумує за Україною і переживає за Батьківщину.

"Лист до себе в еміграції.
Ти - українка. Пам'ятай про це, навіть коли біль сильніше мільйонів до цього пережитих болів - зберігай стрункість життя. До тебе щодня прикуті погляди безлічі очей на чужих вулицях. Випадкові люди, для яких ти - не випадкова. Навіть зараз, коли їдеш втомлена від чужоземного метро, пам'ятай, що ти - Українка. Якщо не хочеться їсти, пити, одягати погладжене, коли душа важливіше тіла, тому що важче і болючіше, щоранку пильнуй себе", - написала Оля Фреймут.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше Знай писав, Дорофєєва і Горова відвідали центр для біженців у Варшаві: те, як ставляться поляки до українців вдалося побачити своїми очима.

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".