Українська ведуча Маша Єфросиніна опублікувала на своїй сторінці в instagram черговий запис перехопленої розмови російського окупанта зі своєю дружиною, яка дозволила йому ґвалтувати українських жінок.

Маша Єфросиніна опублікувала запис розмови російського солдата, який воює в Україні зі своєю дружиною. Так, дружина окупанта сама штовхає його на злочин, закликаючи ґвалтувати українських жінок і не говорити їй про це.

Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Телеведуча не приховуючи емоцій висловилася з цього приводу, відзначаючи, що люди, які можуть таке говорити "з бракованим генетичним кодом". Вона додала, що українці не пробачать російський народ ще дуже довго або навіть ніколи.

"Раз у раз натикаюся на коментарі, мовляв "Маша була такою приємною і стало такою злою, фуфуфу"; "Маша тільки ненависть розпалюєш, це не призведе до миру".. Мені нах@уй не потрібен мир в спілкуванні з вашим народом! Ви, люди з бракованим генетичним кодом, зробили мене і весь мій народ такими до кінця наших днів! Ну, або до кінця ваших днів... і засуньте собі в ж*пу похмурі фрази"не всі російські такі".. Ті, хто не такі, вже вчать другу мову!",- написала Єфросиніна.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє:"Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "перетвориться на ядерний плацдарм"