У соціальній мережі з'явилася маса публікацій за участю мами знаменитого мільярдера і підприємця Ілона Маска Мей. Жінка звернулася до публіки і закликала допомагати Україні в такий важкий час – війні проти росії.

Відповідну публікацію розмістили в різноманітних Telegram-каналах.

""Ми захоплені тим, які ви всі хоробрі" Мей Маск емоційно звернулася до українського народу. #іноземниесми Telegram / Тelegram En / YouTube / надіслати фото» відео", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Однак не все насправді так, як здається. У мережі також розмістили публікацію, в якій йдеться про те, що відео нібито змонтовано, точніше, на відео наклали голос через спеціальну програму.

"У мережі поширюють відео, на якому мати Ілона Маска Мей Маск нібито говорить українською. Насправді ролик створений за допомогою штучного інтелекту — ініціатива Share UA Voices трансформує голоси американських зірок, аби почути, як вони звучатимуть українською. А вже згодом і сама Маск опублікувала відео "із закадровим голосом" на прохання свого українського видавця та закликала жертвувати кошти на допомогу Україні", - повідомляється в популярному месенджері.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Нагадавши, у мережі повідомили, що поранений окупантів почали масово ввозити в лікарню Пітера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський запропонував Путіну обміняти полонених українців на Медведчука.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що окупанти знову обстріляли Укрзалізницю.