Відома українська співачка Настя Каменських виступила на мексиканському радіо з метою донести світу правду про те, що творять російські окупанти в Україні. Своїм емоційним зверненням артистка поділилася в instagram.

Настя Каменських виступила на мексиканському радіо, щоб розповісти світові про злочини, які скоюють російські окупанти в Україні. Вона розповіла, як військові рф щодня вбивають українців і їм без різниці дитина це чи старий. Співачка зізналася, що вдома країна зможе відбудувати, але вона не знає, "як ми відновимо спокій в серцях і душах українців, їх психологічний стан".

Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Це страшна війна і я ще раз кажу, що весь світ повинен об'єднатися, щоб якомога швидше її зупинити. Важливо, щоб люди з усіх куточків планети ділилися правдивою інформацією, фото, Відео, статтями про те, які жахи окупанти творять в Україні і з українцями. Важливо, щоб все більше людей ставали на бік правди і підтримали нас у цій війні за мир і свободу", - сказала Каменських.

Варто відзначити, що в коментарях під публікацією користувачі Мережі поцікавилися, чому чоловік співачки Потап не пішов захищати Україну. Артистка відповісти на це питання "не змогла".

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

"А чому сам Олексій не приєднався до тероборони? Як зробили це його колеги. Він мужик з руками і ногами. Чому втік з жінками в Іспанію. Йому це теж з рук не зійде", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість: цінні поради для українських батьків.

Також ми писали, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів, скільки борщу йому довелося приготувати в Польщі заради України: "Стоїмо на всіх фронтах".