Відомий український виконавець, чоловік Насті Каменських, Олексій Потапенко показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram одну з версій, за якою затонув російський ракетний крейсер "Москва".

Українські захисники двома влученнями ракетами "Нептун" вразили гордість російського Чорноморського флоту ракетний крейсер" Москва", який за деякими оцінками коштує близько 750 мільйонів доларів. У Росії версію про атаку ракетами "Нептун" не підтвердили, заявивши, що стався вибух снаряда на кораблі. За останнього у рф говорили, що флагман на плаву, але незабаром заявили, що він дійсно потонув, але тільки через сильний шторм.

Потап, скріншот

Відомий український виконавець Олексій Потапенко поділився іншою версією того, що сталося з російським кораблем. Так, він опублікував знімок, на якому зображений тунель від Маріуполя, який веде прямо в Чорне море, де базувався крейсер. Судячи з цієї курйозної версії, корабель підбили бійці "Азова" з дна моря.

"А потім її опублікують в рашистських виданнях як основну, посилаючись на неї як речовий доказ", "це була біологічна Чорноморська акула", - посміялися в коментарях.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм".