Російська актриса, телеведуча Тетяна Лазарєва спростовувала інформацію ЗМІ про те, що вона нібито померла в Києві. Знаменитість вийшла на зв'язок з шанувальниками і зазначила, що зараз жива і здорова, і знаходиться в Іспанії. Про це вона повідомила в соцмережі instagram.

Тетяна Лазарєва повідомила, що в мережі з'явилася інформація нібито про її смерть в Києві і їй почали дзвонити її стурбовані друзі. Актриса зазначила, що вона в повному порядку і обурено подібного роду повідомленнями. Вона розповіла, що зараз знаходиться в Іспанії і рідко заходить в соцмережі, так як зайнята

Тетяна Лазарєва

"Ось такі новини стали з'являтися. Мені пишуть і дзвонять стурбовані друзі. Я говорю з ними, ржу і заспокоюю, і пишу тут, щоб підтвердити, що я поки жива і здорова, і як в тому анекдоті про Рабіновича - як здоров'я, Соломон? - Не дочекаєтеся!
Вибачте, що рідко з'являюся тут - зайнята здійсненням великого проєкту по об'єднанню російськомовних людей у нас тут, в Іспанії. Поки в Іспанії, а там подивимося", - написала актриса.

Варто відзначити, що Тетяна Лазарєва виїхала з Росії відразу після початку війни проти України і з цього моменту висловлювалася проти агресії і критикувала росіян, які "проковтують" всю інформацію, що подається пропагандистами.

Популярні новини зараз

Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака

Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

Показати ще

Раніше Знай писав, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася спогадами з дитинства: рада, що з крейсером "Москва" пішла епоха брехні і крові.

Також ми писали, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані.

Нагадаємо, Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.