Кім Кардашян приголомшила шанувальників в Instagram, завантаживши кілька кліпів в обтягуючому боді з колекції SKIMS, яке, за її словами, ідеально підходить для «сексуального часу або милого побачення».

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

У Кім Кардашян забилося серце, коли вона виставила напоказ свою фірмову фігуру в обтягуючому боді в своєму останньому пості в соціальних мережах.

У п'ятницю 41-річна зірка реаліті-шоу завантажила серію відеороликів в свою історію в Instagram для своїх 300 мільйонів підписників.

Сторіс Кім Кардашьян

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Показати ще

Прозорий чорний наряд, який підкреслював її широкі вигини, є частиною її колекції SKIMS, і Кім скористалася можливістю для просування свого бренду.

У кліпах вона з'являється в гардеробній, приймає кілька поз перед дзеркалом, радуючи фанатів своїм підписом ззаду.

Сторіс Кім Кардашьян

Вона доповнила образ гострими чорними туфлями на підборах і довгою шубою, сказавши, що цей наряд ідеально підійде для «сексуального проведення часу або милого побачення».

Сторіс Кім Кардашьян

Звертаючись до своїх шанувальників, зірка Keeping Up With The Kardashians сказала: "Але, як і у випадку з цим боді, я б просто одягла куртку зі штучного хутра Balenciaga, окуляри, черевики і провела якийсь сексуальний час або миле побачення. Це чорне боді з сітчастої тканини має бути одним з моїх фаворитів. Я одягаю з ним черевики. Це, мабуть, моя улюблена, найулюбленіша частина SKIMS. Це як повний ривок в боді".

Сторіс Кім Кардашьян

Вона навіть дала фанатам кілька порад, як поєднувати одяг, який продається за ціною 98 доларів з іншим одягом.