Радянський і російський рок-музикант Андрій Макаревич завжди підтримував Україну і виступав проти російської агресії, яка почалася ще в 2014 році. Так, цього разу музикант вирішив поміркувати за, що Путін ненавидить українців і чому зважився на цю безглузду війну. Думками він поділився на своїй сторінці в facebook.

Андрій Макаревич поміркував на тему, Чому ж Путін зважився на безглузду і криваву війну проти України. Музикант порівняв російського президента з Гітлером, який ненавидів євреїв і влаштував Голокост. Артист припустив, що глава Кремля хоче розв'язати Третю Світову, але зазначив, що з його боку це нерозумно, адже Росія показала свою "силу" за час війни в Україні. Він зазначив, що Росії не виграти війни.

Андрій Макаревич, скріншот відео

"Я просто намагаюся зрозуміти. Можете вважати мене ідіотом. Гітлер ненавидів євреїв. Причина невідома. Ненависть була ірраціональна і настільки сильна, що він влаштував Голокост. За що Путін так ненавидить Україну? За те, що там справжні вибори? За те, що вона хоче бути вільною і не хоче в совок? І ця ненависть змушує його бомбити прекрасні міста і вбивати мирних жителів? Навіщо?? Він правда хоче Третю світову? І всерйоз думає її виграти? Росія вже багато виграла за два місяці. Боюся, це тільки початок", - написав музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом розкрила свою найбільшу фобію: "Якщо стоїш довго, то...".

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".