За словами виконавиці, композиція народилась дуже швидко, оскільки це емоції, які жили всередині душі місяць.

«Ця пісня була написана через декілька днів після мого минулого ефіру у «Сніданку з 1+1». Люда Барбір запитала, чи пишу я зараз, напевно це також спонукало мене щось сісти і написати. Я місяць не могла навіть підійти до інструменту, але ця пісня народилась десь за пів години. Тому що воно все було вже готове, всередині, в душі, текст достатньо простий, але це ті емоції, які кожний українець переживає зараз. Ці слова дуже особисті, але при цьому зрозумілі всім», - поділилася Юлія Саніна.

Днями у Польщі відбувся товариський матч Легія — Динамо, де співачка разом з Тіною Кароль, Надею Дорофєєвою та солісткою гурту Go_A Катериною Павленко дала великий 10-хвилинний спільний виступ на підтримку України. Фронтвумен THE HARDKISS говорить, що це був її перший живий виступ з початку повномасштабного вторгнення, коли вона тримала у руках мікрофон.

«Зізнаюсь, що дуже дивне було відчуття, ми з дівчатами це обговорювали, коли ти виходиш – і ніби все нормально, концерт, люди з прапорами. Інколи тебе відносило в минуле життя, ніби ми зараз усі поїдемо додому і це просто концерт. А потім ти починаєш розуміти, що це переселенці, ти знаходишся не у своїй країні, що ти не поїдеш зараз до своєї домівки… Ми проплакалися добре всі, але вийшли та налаштувались на те, щоб зарядити усіх на перемогу», - прокоментувала співачка.

Окрім того, Саніна подякувала польській стороні та Європі за підтримку українців. Проте зазначила, що її турбує момент певної втоми з боку суспільства. Співачка акцентує: ми мусимо не забути про цю боротьбу, тому виступ на стадіоні у Stadion Legii у Варшаві був для того, щоб сказати дякую та закликати до її продовження.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Щодо ставлення до подій 6-річного сина Юлії Саніної – Данила, музикантка зазначила, що намагалась не показувати йому власні емоції та сльози, проте хлопчик все сам зрозумів. Він не панікує, а особисто розробляє свої дитячі плани, як можна зупинити війну.

«У нього безліч планів, що можна зробити з тим дядьком, який живе у бункері та чому цього досі не зробили. Я намагаюся йому пояснити, що не все так просто і до нього не так легко дібратися. Він хоче, щоб війна зупинилася, повернутися додому, до своїх друзів. Данило зараз займається онлайн у своїй школі, зі своїми однокласниками, але він хоче доторкнутися до них, погратися», - розповіла співачка.

Після перемоги Юлія Саніна мріє, в першу чергу, обійняти батьків, відправитись на репетицію з музикантами THE HARDKISS та оголосити про всеукраїнський тур гурту.