Російські зірки здебільшого або мовчать, або підтримують вбивства українців та бомбардування мирних міст. Лише одиниці наважуються говорити про те, що насправді затіяв скажений бункерний дід у нашій державі.

Нещодавно російський актор Олександр Феклістов записав відеозвернення у якому назвав ганьбою те, що зараз відбувається в Україні.

"Хочу виразити вам слова солідарності. Ми у росії відчуваємо неймовірний стид та ганьбу. Але це все дрібниці у порівнянні з тим, що терпить зараз Україна. З 24 лютого нам намагаються закрити не тільки очі, але й вуха. Тим не менш, ми чуємо та бачимо ваше горе і виражаємо свою солідарність. Мій дядько під час великої вітчизняної загинув під Києвом, пропав безвісти. Так от я не розумію, навіщо ми це повторюємо – це жахливо та боляче. Ми з вами", – розповів Олександр Феклістов, відеозвернення якого навів Дмитро Гордон.

Щоправда, у своєму зверненні актор так і не наважився назвати саме того, хто розв'язав цю жахливу війну та кому саме Україна завдячує за все горе і смерті наших людей. Руські, такі руські...

Раніше Знай.UA повідомляв, що відомий український співак Микола Сєрга кумедно висміяв російських пропагандистів, які зливають інформацію про нього. Він попросив їх більш ретельно перевірять інформацію, щоб не зганьбиться так, як і російська армія на війні в Україні.

Популярні новини зараз

Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

Відеоролик зі своїм іронічним зверненням Микола Сєрга опублікував на своїй сторінці в соцмережі ТікТок.

Так, Сєрга вирішив звернутися до адміністраторів пропагандистських Телеграм-каналв, які систематично зливають інформацію про нього в інтернет. Він закликав, їх більш ретельно перевіряти інформацію про нього, щоб не виглядати посміховиськом.