Автор Студії Квартал 95 Валерій Жидков після тривалї відсутності повернувся додому і з творчим підходом описав те, що знайшов.

Про це Валерій Жидков написав у своєму телеграм-каналі.

За словами сценариста і актора його дуже здивувало те, що з його старенького комп'ютера, який в нашому столітті вже нікому не потрібен, видерли все, що тільки можна.

"По-перше, судячи з усього, в Росії гостра нестача комплектуючих для "Pentium" 12-річної витримки. Системний блок мого "дідка" був акуратно розкритий, і з нього видерли все, що можна було видерти: відеокарту, карти пам'яті, куллер і навіть блок живлення. Для цього невисокий боєць використовував професійну комп'ютерну викрутку, яку вельми непрофесійно залишив на моєму столі (хто цікавиться відбитками пальців - звертайтеся)", – пише Валерій Жидков.

Також автор кварталу іронізує, що в армії окупантів, мабуть, відчувається гостра нестача прасок, так як зник вірний помічник.

Популярні новини зараз

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

"Виходячи з того, що наступного дня "визволителі" пішли з мого села і в цілому з Київської області, я підозрюю, що головною метою першого етапу спецоперації була саме моя праска. Праску, звичайно, не шкода, але неприємний осад залишився. Так що, якщо хтось раптом побачить російського полоненого з 39-м розміром ноги і в дуже напрасованій формі – залиште його мені. Все інше, що йому сподобалося (фотоапарат старшої дочки, два старих Айфона, підводну камеру і набір інструментів) – він склав на кухонному столі, мабуть, плануючи за цим повернутися. Але, якось не повернувся", – повідомив Валерій Жидков.

Раніше Знай.UA повідомляв, що Валерій Жидков, який багато років працював пліч-о-пліч з українським президентом Володимиром Зеленським, присвятив короткий вірш війні в Україні.