Дехто згадував, куди ж поділася українська співачка Таїсія Повалій, яка до повномасштабного вторгнення рашистів дуже ображалася, коли ЗМІ її називали запроданкою.

Так от відповідаємо – Таїсія Повалій знайшлася вчора у москві, на конкурсі Шансон 2022. Там вона разом з відомим путіністом Стасом Михайловим з посмішкою за радістю розважала тих, хто з такою ж посмішкою та радістю підтримує вбивства мирних українців.

Тепер зокрема і зрозуміло, чому пані Повалій мовчала з початку вторгнення – мабудь рот був дуже плотно набитий грошима, а мовчала, бо як ворона з казки, боялася, що вони раптово випадуть.

Ну а співати для росіян у той час, коли на її Батьківщині гинуть люди, нас нищать та гвалтують – це вже зовсім інший рівень дна та жалюгідності, який доступний лише артистам на кшталт Таїсії Повалій чи Регіни Тодоренко.

Як повідомляв раніше Знай.UA відомий український артист Коля Сєрга востаннє звернувся до своєї колеги, і колись подруги Регіни Тодоренко. Вирішив поставити крапку в цьому скандалі раз і назавжди.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нове звернення було опубліковано на офіційних сторінках музиканта в соціальних мережах.

Не так давно між ведучими "Орла і Решки" розгорівся великий скандал. Коля Сєрга засудив Регіну Тодоренко за мовчання стосовно війни в Україні. Навіть після того, як її колишній коханий був убитий російськими окупантами в Бучі.