Відомий український артист Володимир Дантес, який не так давно пережив розрив з Надею Дорофєєвою, висміяв білоруського президента Олександра Лукашенка.

Нові stories були опубліковані на сторінці музиканта в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться важливою інформацією про війну в Україні, а також іноді пробує відвернути шанувальників від новинних зведень різними мемами. Цей випадок один з таких.

Володимир Дантес, фото: Instagram

У stories артиста з'явилася картинка з написом, яка висміює не тільки Олександра Лукашенка, але і затонулий крейсер "Москва".

"Відповідальність за загибель "Москви" повністю поклали на Лукашенка. Він не міг знати, з якого боку готується напад!" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Володимир Дантес, фото з Instagram

Справа в тому, що після зустрічі білоруського президента з російським диктатором по мережі почали поширювати меми з Лукашенко. Всі бажають дізнатися, звідки саме готувався напад на Білорусь.

Олександр Лукашенко. Фото: Youtube

Також, з хороших для всього світу новин - 13 квітня з'явилася інформація про те, що українськими протикорабельними ракетами "Нептун" був підбитий ракетний крейсер "Москва". Це флагман російських військ, і він потонув.

ймовірно, крейсер "Москва"

Для них це величезна втрата, за яку пізніше почали мстити. Через кілька тижнів затишшя вибухи знову повернулися до Києва. Також, посилилися ракетні удари і по інших областях.

Нагадаємо, що колишній Наді Дорофєєвої Володимир Дантес потролив росіян за внесення його в список ворогів

Раніше повідомлялося, що Дантес не посоромився піти в туалет в прямому ефірі після розставання з Надею Дорофєєвою

Також, колишній Дорофєєвій Дантес агресивно відповів окупантам за насильство над українками