Максим Галкін, який виступає проти нападу Росії на Україну, записав звернення до російської преси.

Галкін записав звернення, підкресливши, що не боїться ні хейта, ні осуду. Своє звернення Галкін розмістив у соцмережах, зокрема на Instagram. Нагадаємо, що після нападу рф на Україну, Галкін та Пугачова покинули росію, та переїхали жити в Ізраїль.

"Люди, ви, напевно, здогадуєтеся, що за своє життя акторське, я звик до того, що преса про мене пише небилиці. Зараз я не можу не прокоментувати, тому, що той рівень замовної брехні в росії про мене досяг якогось апофеозу", - почав своє звернення комік.

Він розповів, що шановні видання, цілий телеканал НТВ у себе на сайті, такі видання, як Московський комсомолець, Московська правда, написали, що він вже підозрюється тут у чиємусь вбивстві.

"Що я когось убив, або був свідком, і поліція мене затримала. Я розумію, що у вас команда мене очорнити, змішати з брудом, і показати на скільки мені тут погано. І вже написали, що я ходжу по перукарнях скаржуся, і що діти мої не можуть бути влаштовані в школу, і що Алла в передінфарктному стані, і у мене все так погано..."

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Тоді Галкін дав російським медіа пораду:

"Ось дивіться. Візьміть ось цей папірець, на якій ви все це написали, ось так її розітріть добре і підітріться. Мені - добре".

Він зазначив, що швидше за все рос ЗМІ не дають писати те, про що варто було б писати, тому залишається писати жовту непотрібну єресь про артистів.

"Ви ж так переживали, що я займаю місце, що не прориваються якісь молоді таланти....Пишіть про них! Про тих, хто патріотично налаштований. Відчепіться від мене. Ви як сліпі коні ходите по колу і місіть під ногами одне і те ж гівно. Вгамуйтеся! Комсомольці, теж мені, тьху!"- каже Галкін.

Нагадаємо, раніше копи провідали відомого Україні 84-річного пенсіонера, заколисуючого дитину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії почали переслідувати "тещу Володимира Зеленського".

Також "Знай.ua" писав, що Росія планувала вторгнення у Білорусь.