Відома співачка Ірина Білик разом зі своїми колегами подякувала українським волонтерам, які щодня безкорисно допомагають воїнам ЗСУ та українцям, які цього так потребують.

Ірина Білик на своїй сторінці в Instagram, у розділі stories опублікувала коротенький ролик, присвячений українським волонтерам.

Зараз української волонтери збирають кошти та доставляють українським військовим все необіжне у найгарячіші точки. Також вони допомагають переселенцям, які змушені покидати рідні домівки, рятуючись від війни. Саме тому українські зірки вирішили подякувати їм за таку важку та надзвичайно потрібну роботу.

Скріншот stories Ірини Білик

"В цей найскладніший для країни час рятуєте нашу велику Україну", - зазначила співачка Ірина Білик.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

До подяки волонтерам долучилась і зірка "Танців з зірками" балерина Катерина Кухар, й співачка Наталія Могилевська, а також телеведучий Анатолій Анатоліч.

Скріншот stories Ірини Білик

"Українські волонтери - це люди, які зараз рухають планету. Без них ця перемога неможлива", - зазначив телеведучий Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася спогадами з дитинства: рада, що з крейсером "Москва" пішла епоха брехні і крові

Раніше Знай писав, Ірина Федишин розповіла всьому світу про трагедію у Львові: не можна ігнорувати повітряну тривогу

Також Знай повідомляв, Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" попросила на 30-річчя скинутися на броніки і розгрузки: "Офігенний подарунок!"