Популярна хіп-хоп виконавиця з України Alyona Alyona поділилася постом у соцмережі. Вона розповіла, що написала нову пісню на честь великого свята.

Відповідний пост Alyona Alyona розмістила в своєму акаунті в Instagram.

"Відпустіть на Пасху, до сім’ї… Так склалися обставини, що цього року Великдень тисячі людей не зустрічатимуть з батьками. Сумно, бо для багатьох зустріч з рідними на це свято — традиція. Традиція, яку по при все з року в рік всі намагаються берегти. Уявляємо, скільки українців цьогоріч не зможуть відсвяткувати Великдень з рідними через війну, а хтось навіть не зможе набрати та привітати по телефону. В такі моменти приходить розуміння, наскільки важливі традиційні сімейні зустрічі. Адже це не просто «зібратись, бо давно не бачились». Це про спомини, про спільні справи, про рідні стіни, найсмачніші в світі страви і найтепліші в світі обійми... Ми з Яною написали пісню, яка просочена любов'ю до української сім’ї, сповнена згадками та теплом, які зігріють поранені душі. Покажемо пісню 22.04, у цю п’ятницю", - підписала публікацію українська співачка.

Численна публіка, підписана на сторінку української співачки, перевалила позначку в 358 тисяч осіб. Люди не змусили себе довго чекати і почали коментувати пост знаменитості.

Alyona Alyona. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"Великдень? хоч би вже паску казали, як наріччя паска-хліб великодній, паска-Великдень", " Ти просто молодець все буде Україно!", "Хочу в Баришівку па Паску!!! На Селянську яке щастя що є інтернет і відеозвязок скучила за своїми страшенно...", "Альона, дякую за твої пісні. Великдень рідше якось, зразу засумнівалась що то український плст, потім побачила Альону й зрозуміла шо то в риму мабудь", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Алена Алена в Instagram