Зірка Кардашян Кортні Кардашьян відверто розповіла про свої проблеми зі здоров'ям, оскільки вона планує розширити свою сім'ю з барабанщиком Blink-182 Тревісом Баркером.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кортні Кардашьян розповіла про свою подорож по ЕКО з партнером Тревісом Баркером.

42-річна зірка реаліті-шоу розповіла, що через спроби завести дитину у неї з'явилися симптоми депресії.

Під час останнього епізоду серіалу Disney+ The Kardashians вона розповіла, що вона і 46-річний барабанщик Blink-182 хотіли б розширити свою сім'ю разом.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Кортні Кардашьян

Розповідаючи своїй мамі Кріс Дженнер про цей досвід, Кортні розповіла, що лікування ЕКО привело її до ранньої менопаузи і змусило її відчувати себе не в своїй тарілці.

Описуючи, як ліки вплинуло на її гормони, власниця Poosh сказала Кріс: "Ліки увергли мене в депресію. У мене є все в світі, щоб бути щасливою. Я просто відчуваю себе не в своїй тарілці. Я дуже примхлива і гормональна. Половину часу я божевільна".

Поділившись з дочкою своїми труднощами під час вагітності, Кріс запевнила її, що все вийде, і закликала її продовжувати спроби.

Кортні Кардашьян

Кріс сказала: "У вас буде прекрасна дитина, ймовірно, через рік. Ми будемо сидіти прямо тут, і ви будете кричати: "Беріть дитину, вона плаче".

Кортні шокувала шанувальників, коли вони вперше дізналися про її плани і плани Тревіса завести дитину, коли це вперше було розкрито в тизер-трейлері The Kardashians.