Російський шоумен Максим Галкін, який разом з дітьми і дружиною Аллою Пугачовою переїхав до Ізраїлю допоможе українським біженцям. Він заявив, що частину грошей, які заробить в концертному турі він перерахує на допомогу біженцям. Про це він розповів в instagram.

Максим Галкін розповів, що бажаючих відвідати його концерти в Ізраїлі виявилося дуже багато, тому довелося організовувати ще додаткові виступи.

Максим Галкін. Фото: YouTube

"Дорогі друзі! Так як на вже оголошені концерти, а також раніше поставлені додаткові концерти квитки продані, то я з організатором туру на прохання глядачів анонсую ще два додаткових концерти, третій концерт в Тель-Авіві 13 червня і другий додатковий в Хайфі 15 червня", - сказав Галкін.

Максим Галкін додав, що частину грошей, які запрацює на концертах має намір передати на допомогу українцям, які стали біженцями через російське вторгнення.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Ми живемо з вами не в простий час, ми є свідками найбільшої людської трагедії, гуманітарної катастрофи світового масштабу, коли мільйони українців втрачають свій дах, втрачають свої будинки, змушені залишати свою Батьківщину, не маючи засобів до існування. Тому я вирішив частину грошей, які я зароблю на концертному турі в Ізраїлі перераховувати на допомогу біженцям. Я думаю вам буде приємно це знати", - зазначив артист.

Раніше Знай писав, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей".

Також ми писали, зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі: "Тримайся, милий".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін звинуватив Лукашенка у знищенні "Москви": "Звідки готувався напад".