Організатором забігу виступає українська компанія Run Ukraine, яка проводить наймасштабніші бігові заходи України.

Кошти було перераховано у БО “Благодійний фонд Сергія Притули”, що займається адресною допомогою частинам ЗСУ та закупкою необхідної техніки, екіпірування, медикаментів та транспорту для військових, що боронять наші життя та свободу.

“До проєкту RUN WITH UKRAINE долучилися не лише українці, а й бігуни ще з 27 країн світу. Команда Run Ukraine щиро вдячна кожному, хто приєднався до нашої ініціативи. Це лише перший внесок, який ми зробили із зібраних у забігу коштів. Наш проєкт продовжується, тож запрошуємо учасників приєднуватись і бігти на підтримку України та ЗСУ“, — зазначають у компанії Run Ukraine.

Реєстрація на благодійний забіг триває, а загальна ціль — усім разом пробігти символічні 6993 кілометри, довжину державного кордону України. Учасники можуть обрати, яку відстань долати: 1 км (дитяча дистанція), 21 км, 42 км, або пробігти чи просто пройти будь-яку іншу дистанцію. День, час, маршрут та місце забігу кожен обирає самостійно.

Кожен фінішер забігу отримає особливу медаль-орігамі у формі Лелеки. Це буде медаль, яку учасник зробить своїми руками, тож вона буде дійсно унікальною у колекції кожного бігуна.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

“Лелека — один із символів України. Цей птах — символ вірності та щастя, добробуту та сімейного благополуччя, символ миру та любові до Батьківщини. Він є своєрідним оберегом України, тому ми вирішили саме лелеку зробити символом нашого благодійного забігу RUN WITH UKRAINE“, — розповіли організатори.