Група Kalush Orchestra, яка представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" приїхала підтримати жителів звільненого з-під окупації Ірпеня. Музиканти заспівали для людей під відкритим небом. Про це повідомляє suspilne.eurovision в instagram.

Група Kalush Orchestra приїхала в Ірпінь, щоб підтримати місцевих жителів, які жили в окупації. Незважаючи на те, що вже через кілька тижнів Kalush Orchestra відправляться в Турин, щоб представляти Україну на "Євробаченні-2022", вони знайшли час, щоб відвідати місто-герой і поспілкуватися з місцевими.

Kalush Orchestra. Фото: Instagram

Концерт був самоорганізований самими музикантами, тому широкого розголосу він не отримав, але це не завадило зібратися багатьом місцевим жителям. Люди пройшли крізь жах війни, бачили злочини російських окупантів, але тим не менше всі підспівували і раділи візиту музикантів

"Спасибі, що так багато людей зібралося. Ми взагалі тільки недавно приїхали і були недалеко, і навіть не знали, що тут так багато людей збереться і камер", - сказав один з музикантів.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Раніше Знай писав, Оля Полякова зізналася, чи відповів Філіп Кіркоров на її емоційне звернення до нього: "Нарветься на мене, і ще на мільйони людей".

Також ми писали, зірка "Орел і Решка" Євген Синельников опинився в Харкові після жахів у Гостомелі: "Тримайся, милий".

Нагадаємо, чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".