Відома українська співачка Анастасія Каменських, яка зараз вирушила за океан, щоб якомога більше людей почуло про трагедію в Україні.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно дівчина зараз ділиться інформацією, яка може допомогти нашій країні, а також її жителям.

Деякий час тому співачка відвідала головну латиноамериканську музичну премію, де всі змогли почути її біль, і заклики про допомогу.

"Зараз важливо говорити всіма можливими способами про Україну. Тому на @latinamas я була в пальто, яке моя @annchuk власноруч розписала важливими посланнями світу " - йдеться в повідомленні під постом.

Так, зробила його самостійно колишня дружина, з якою Настя вже багато років є близькими подругами. На цьому пальто можна зустріти такі фрази, як: Ukraine is freedom. Freedom is Ukraine; Stand with Ukraine; Stop the war.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Крім численних інтерв'ю, Настя Каменських виступила на сцені з легендарними артистами Black Eyed Peas.

Цей виступ був присвячений підтримці українського народу і героїв, які вже два місяці героїчно борються на фронті, і сміливо відстоюють рідні землі від російських окупантів. В цей час масштабний номер супроводжувався емоційними кадрами нищівної війни і постраждалими мирними жителями в зруйнованих містах.

Нагадаємо, що Настя Каменських опинилася в Лас-Вегасі і підняла на вуха латиносів заради України: the Black Eyed Peas наші

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських заспівала з The Black Eyed Peas їх всесвітній хіт, підлаштований під Україну

Також, Настя Каменських поїхала в США не просто так: "Моя місія голосно кричати на весь світ про геноцид"