Українська співачка та громадська діячка, учасниця романтичного проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч змусила пригадати, що вона чарівна красуня.

Виконавиця показала своє чарівне фото, спіймавши сонячні промені у волосся. Вдалий кадр з чарівною посмішкою співачка виставила у Instagram.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

Коментарем до неймовірної фотографії стали рядки з пісні ще одного неймовірно талановитого співака Андрія Хливнюка та гурту Бумбокс "Вона носила квіти в волоссі".

Українці дуже полюбляють творчість цього гурту, тому підспівали Златі наступні рядки пісня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

"І ними грався він і ще вітер", "Все буде, Украïно", "богіня воплоті", "Втомлена ти мадам, все буде добре! Перемога за нами ми не віддамо свої землі та своїх дівчат", "Ви така чарівна", "так дивно і гарно текстура і колір светру виділяють текстуру і колір шкіри вашого обличчя. ніби майже ідеальний фон для фігури", "Сяйво яскраво, як діамант", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч від початку війни в Україні займається волонтерською діяльністю. Але пізніше Злата відправилася за кордон співати та збирати кошти на допомогу українцям біженцям та ЗСУ.

Нагадаємо, раніше зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко провідав квартиру, про яку забув на час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", частину українців обурив новий кліп Наталії Могилевської "Діва Марія", це не пісня, а танці на кістах.

Також "Знай.ua" писав, що Наталія Мосейчук засудила тих, хто підіймає мовне питання під час війни.