Є відомості, що Тайсон Ф'юрі намагався зв'язатися з Ентоні Джошуа після його перемоги нокаутом над Ділліаном Уайтом перед 94 000 чоловік на стадіоні Уемблі в суботу ввечері.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Тайсон Ф'юрі був настільки задоволений своєю перемогою над Ділліаном Уайтом, що, як стверджується, він намагався зателефонувати супернику в суперважкій вазі Ентоні Джошуа. Після жорстокої суботньої перемоги нокаутом він насолоджувався їжею зі своїми друзями та родиною в ресторані Sheesh в Чігуеллі.

Перебуваючи там, манкуніанець поділився дзвінком FaceTime з промоутером Уайта Едді Хірном, а під час виступу на боксерському шоу DAZN Хірн розповів, що легенда боксу намагалася зв'язатися з Ей-Джеєм. "Він постійно спілкувався зі мною по FaceTime, але я його майже не чув, тому що він пив, а я був у ресторані", — сказав Хірн.

Тайсон Ф'юрі

Популярні новини зараз

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Показати ще

"Я просто сказав, молодець, я думаю, що він намагався зателефонувати Ейджею і питав у мене його номер. Він турбував усіх і випив кілька напоїв, щоб відсвяткувати це". У 33-річного боксера є історія контактів з місцевим жителем Уотфорда, раніше він дзвонив йому, щоб просто сказати, що нокаутує його.

В інтерв'ю Behind the Gloves в 2019 році Ей Джей сказав про Ф'юрі: "Він цікавий персонаж. Тайсон випадковим чином зателефонує мені по телефону і скаже: "Посмійтеся трохи, і я трохи посміюся".

У тому, що, за словами Ф'юрі, є його останнім боєм, він продемонстрував вражаюче видовище перед рекордною аудиторією Уемблі в 94 000 чоловік. Він був щасливий залишитися осторонь і використовувати свій джеб і дальність дії, щоб тримати Уайта в страху, перш ніж дочекатися можливості накинутися.