Талановита американська актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен, кохана Бена Афлека Дженніфер Лопес поділилася гарячими знімками в соціальній мережі. Вона показала себе у відвертій позі в сексуальному вбранні.

Відповідний пост Дженніфер Лопес розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Завжди пам'ятай...ти будеш жити...ти будеш любити і будеш танцювати знову. Коли я записувала цю пісню, мені потрібно було нагадати собі про ці речі... і вона стала однією з моїх улюблених пісень і, що більш важливо, моїм гімном ніколи не втрачати надію на справжню любов. Знову відзначаємо # Десятиріччяетанця Отже, ось кілька # неопублікованихфотографії #Ізхранилища: @stevengomillion", - підписала публікацію легендарна виконавиця.

Потрібно повідомити, що на сторінку Джей Ло підписано понад 200 мільйонів чоловік. Вона є однією з найпопулярніших жінок на планеті. Люди не пройшли повз таких кадрів і засипали артистку коментарями.

Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Любити це! Хотів би побачити більше зі сховища. Книга для журнального столика давно назріла@jlo", "Awww!Я ніколи не забуду, скільки разів я пробувала цей танець, щоб повторити його!@jlo", "як можна завжди когось любити? Це робить тебе особливою Дженніфер", - пишуть відгуки фоловери популярної актриси.

Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Коментарі на пост Дженніфер Лопес

Нагадавши, Дженніфер Лопес і Бен Афлек знову заручені через 18 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Лопес і Бейонсе вирішили трохи позмагатися.