Ектор Хіменес-Браво, будучи зіркою "МастерШеф", на жаль, є не корінним українцем.

Однак з роками перебування тут і зараз, показуючи виразну громадянську позицію, він остаточно підтвердив те, що є українцем. Тим більше, повернувшись в країну після невеликої поїздки додому, в Колумбію.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

А зараз він нагадав киянам в першу чергу про знакову подію, яка сталася під Аркою "Дружби народів" (у неї вже є нова назва, яка поки ще не закріплена).

"Коли я приїхав до Києва вперше після Андріївського узвозу я побачив велику арку, яка стояла біля Дніпра. Вона називалася "Арка Дружби народів" вона була встановлена там 1982 році разом з пам'ятником. Пам'ятник на якому українець і росіянин тримає зірку, що означає "дружбу народів" України і Росії", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram

Ектор додав, що росія втромила ніж у спину Україні ще 8 років тому, коли спочатку незаконно відібрала Крим, а потім і Донецьк з Луганськом.

Дружби між нашими країнами остаточно немає і більше не буде. Повномасштабне вторгнення 24 лютого на територію нашої країни поставило на цьому крапку, як і на державності російської федерації.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" натягнула військову форму, щоб допомогти пенсіонерам і діткам: "Раз на тиждень"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як "воює" з окупантами: "Ми стоїмо на кулінарному фронті"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Пава звернувся до Олексія Арестовича на Великдень з делікатним питанням: "Чи згорить кремль?"